6949299772 ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ-ΑΘΑΜΑΝΙΟΥ-ΑΡΤΑΣ, Αρτας kaniskostas@yahoo.gr
 
 
 
 
 
ATHAMANIA ROOMS & RESTAURANT

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα - Παραδοσιακή Ταβέρνα | Παλαιοχώρι Αθαμάνιο Άρτας

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια ATHAMANIA ROOMS σας καλωσορίζουν σε ένα άνετο και φιλόξενο χώρο στο χωριό Παλαιοχώρι  Αθαμανίου Άρτας το οποίο είναι κτισμένο αμφιθεατρικά στις παρυφές των Τζουμέρκων (Αθαμανικά Όρη).

Στο ισόγειο, του κτηρίου που βρίσκονται τα διαμερίσματα, διαθέτουμε παραδοσιακή ταβέρνα όπου εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε τοπικές παραδοσιακές γεύσεις και όχι μόνο. 
 

Με το πέρασμα των χρόνων και την αγάπη μας για την φιλοξενία, δημιουργήσαμε ένα χώρο με ανέσεις σε μια ήσυχη καταπράσινη τοποθεσία, με απίστευτη θέα, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν ζευγάρια, παρέες ή οικογένειες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Το προσωπικό του ATHAMANIA ROOMS & RESTAURANT είναι πάντα στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει οδηγίες προκειμένου να ανακαλύψετε την περιοχή μας αλλά και να μάθετε για τις δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε αυτό το πανέμορφο φυσικό τοπίο.

 
 
 
 
 
Το Αθαμάνιο είναι χωριό του νομού Άρτας και Διαμέρισμα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων με πληθυσμό 313 μόνιμους κατοίκους...

Γνωρίστε το χωριό Παλαιοχώρι Αθαμάνιου

Στο Παλαιοχώρι του Αθαμάνιου , όπου θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά και την παραδοσιακή ταβέρνα Athamania Rooms  & Restaurant, απέχει μόλις 64 χιλιόμετρα από την πόλη της Άρτας, διαδρομή περίπου 50 λεπτών από το νέο οδικό άξονα Άρτας-Τρικάλων, και 90 χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα. Η κορυφή των Αθαμανικών Όρων που βρίσκεται πάνω από το χωριό μας έχει 2.393 μέτρα ύψος. 

Η ευρύτερη περιοχή παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία από δάση, καρποφόρα δέντρα και φυτά. Το ίδιο ισχύει και για την πανίδα της περιοχής αφού απαρτίζεται από πολλά άγρια ζώα όπως ελάφια, λύκοι, αγριόγατοι, ζαρκάδια, αρκούδες, λαγοί, σκαντζόχοιροι, ασβοί, πέρδικες, τσαλαπετεινοί, γεράκια, αετοί και σταυραετοί.
 
 
 
επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε ή τον έλεγχο διαθεσιμότητας των δωματίων μας.